Yvan Duerinckx

Hoofdtrainer Jiu-Jitsuclub CHIKARA
Onder-voorzitter N.F.B.J.J.
Onder-voorzitter Raad der Professoren N.F.B.J.J.

Diploma's:
Initiator Jiu-Jitsu
Instructor B Jiu-Jitsu

Rode-Kruis diploma's:
- Eerste hulp (EHBO)
- Helper

 

CV:
Yvan begon in de Jiu-Jitsu sport in 1983.
Zijn eerste lesgever was Léon Paeschen, die hem 12 jaar lang al zijn kennis overbracht.

Yvan behaalde zijn zwarte gordel in het jaar 1990.
De rest van zijn palmares:
- 1992: 2° DAN
- 1995: 3° DAN
- 1999: 4° DAN
- 2004: 5° DAN
- 2010: 6° DAN
- 2017: 7° DAN

Eerst was hij een 3-tal jaar actief als hulptrainer te Sint-Truiden. in 1995 begon het dan te kriebelen en hij stampte de CHIKARA club uit de grond.

Anno 1996 was het jaar dat hij toetrad tot de Raad Der Professoren van de NFBJJ. In het jaar 1997 werd de CHIKARA club uitgebreid met een bijkomende club in de 1e WING op de luchtmachtbasis van Beauvechain (Bevekom).

In 2000 werd hij dan verkozen tot ondervoorzitter van de Nationale Federatie der beoefenaars der Jiu-Jitsu.

In 2004 behaalde hij het BLOSO-diploma van INITIATOR.

In 2005 kreeg hij zijn 2e gouden ster.

Yvan slaagde in 2008 voor het diploma van INSTRUCTOR B.

Zijn grootste prestatie tot nog toe is het behalen van zijn 6° DAN in oktober van 2010.

Ann Everaerts

Trainer Jiu-Jitsu CHIKARA

Diploma's:
Initiator Ju-Jitsu

CV:

Ann begon met Jiu-Jitsu op 08/06/1991 te Sint-Tuiden.
In juni 1995 stopte ze met trainen in Sint-Truiden en ging bij Yvan Duerinckx trainen te Borgloon

Ze behaalde in 2008 het BLOSO - diploma "Initiator Ju-Jitsu".

Palmares:
- 1996: 1° KYU
- 1997: 1° DAN
- 1999: 2° DAN
- 2003: 3° DAN
- 2007: 4° DAN

Als eerbewijs kreeg Ann in oktober 2000 haar 1ste zilveren ster. Die in 2004 gevolgd werd door een 2e.
Dit was echter niet genoeg en daarom behaalde ze op 19 oktober 2008 haar 1de gouden ster.

 

Johnny Hoebregs

Hulptrainer Jiu-Jitsuclub CHIKARA
Rekeningnazichter Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Lid Raad der Professoren N.F.B.J.J.

Diploma's:
Initiator Ju-Jitsu

Rode-Kruis diploma's:
- Eerste hulp (EHBO)
- Helper

CV:

Johnny startte enkele maanden later dan zijn zoon met Jiu-Jitsu (1999) in Jiu-Jitsuclub Chikara.

Hij krijgt al 15 jaar lang les van zijn trainer Yvan Duerinckx.

Hij heeft het BLOSO - diploma "Initiator Ju-Jitsu" gehaald in 2008.

Zijn palmares:
- 2006: 1° DAN
- 2008: 2° DAN
- 2011: 3° DAN
- 2015: 4° DAN

In 2008 behaalde hij zijn 1e zilveren ster en in 2011 zijn 2e zilveren ster.
In 2016 kreeg hij zijn 1° gouden ster.

Na een stage van een jaar werd hij in 2013 toegelaten tot de Raad der Professoren van de Nationale Federatie der Beoefenaars van Jiu-Jitsu.

 

Tommy Hoebregs

Hulptrainer Jiu-Jitsuclub CHIKARA
Secretaris Raad van Bestuur N.F.B.J.J.
Secretaris Raad der professoren N.F.B.J.J.

Diploma's
Initiator Ju-Jitsu

Rode-Kruis diploma's:
- Eerste hulp (EHBO)
- Helper

CV:

Tommy begon in mei 1999 in Jiu-Jitsuclub Chikara te Borgloon.
Dit onder trainer Yvan Duerinckx.

In 2008 behaalde hij het BLOSO - diploma "Initiator Ju-Jitsu".

Zijn palmares.
- 2007: 1° DAN
- 2009: 2° DAN
- 2012: 3° DAN
- 2016: 4° DAN

Ook kreeg hij in 2009 zijn eerste zilveren ster en in 2012 zijn 2e zilveren ster.